1a dag i Thailand

Hej!! Nu är jag äntligen i Thailand. Var framme här kl 6 på morgonen och då var klockan 1 i Sverige.
Det är otroligt varm här och jätte jobbigt när det är så kvavt men jag tror jag vänjer mig snart men annars så har jag det super bra här. Klockan är snart 12 på kvällen här och jag är helt slut eftersom jag inte har sovit nåt idag. Men ska vänta o prata med min kille först sen ska jag vila lite så jag har fullt energi tills imorgon.

Här får ni lite bilder från när vi var ute vid havet i åt middag. Var super mysigt.

going to bkk

Färst och främst vill jag be om ursäkt för dåligt uppdatering har varit ganska off det senaste tiden. Men vill också säga att jag har både haft det bra och dåligt och hoppas att alla ni har det gött nu när det är sommarlov oså. Och nu är det såhär då att imorrn imorrn så åker jag till Thailand!!!!!!!! :D Håller på o packar nu...hihi vet inte riktigt vad man ska ta med sig ska ändå köpa nya kläder när jag är där borta. Kommer blir en lång dag/natt på planet men jag tror jag klara mig. Ska iaf stannar där en månad,kommer blir fett nice. Kl är 01.17 nu borde egentligen lägga efter som jag ska upp 5 eller 6 för att åka till arlanda men men är ju så jävlar nervös hehe går ju inte att somna direkt.
Ska också försöka var mer aktivt nu när jag är där borta och ska ladda upp massa fina bilder också. Vet inte om jag kommer har tid men men ska försöka göra mitt bästa iaf.
Har det gött så länge!!! Pussss :*


RSS 2.0